Mikrosementti - lujaa näyttävyyttä!

Mikrosementin käyttökohteet:

  • kylpyhuoneen seinät ja lattiapinnat
  • eteistilojen seinät ja lattiapinnat
  • oleskelutilojen seinät ja lattiapinnat
  • keittiön välitasot ja työtasot
  • pohjustusaineen kanssa takan päällysteenä

Miksi mikrosementti?

Mikrosementti on akryylisementtipinnoite, joka on viime aikoina kasvattanut viime aikoina huimasti suosiotaan. Tämä näyttävä pinnoite tuo tilaan elävyyttä ja tekstuuria juuri halutulla tavalla. Se on hyvin kulutusta kestävää ja tarttuu lähes kaikkiin rakennusmateriaaleihin.

Tämän ansiosta mikrosementti on erittäin monikäyttöinen pinnoite. Sitä käytettäessä saadaan aikaiseksi epätasaisen elävä pinta, joka on kuitenkin sileä ja tasainen. Tämän ansiosta mikrosementti on helppo pitää puhtaana. Pinta viimeistellään joko kiiltävällä tai mattalakalla tai vahalla halutun lopputuloksen ja tilan mukaan. Eri värejä sekoittamalla saadaan aikaiseksi aina uniikki lopputulos!

Remonttitarjous-palvelulla tavoitat mikrosementin asiantuntijat

Betonin työstäminen on aina vaativa työ. Mikrosementtiä käytettäessä on tärkeää, että pinnoittamistyön hoitaa osaava asiantuntija. Remonttitarjous- palvelun kautta löydät Suomen Betonileimasimen kouluttamat ammattilaiset, jotka tuntevat mikrosementin ominaisuudet ja asettamat vaatimukset asennustyölle.

Lue lisää mikrosementistä Suomen Betonileimasin Oy:n sivuilta ja pyydä tarjous mikrosementtityölle Remonttitarjous-palvelun välityksellä!

Mikrosementti-yhteistyökumppaninamme toimii Suomen Betonileimasin Oy

Suomen Betonileimasin