Liity urakoitsijaksi

Remonttitarjous.com:in partneriurakoitsijana
saat urakoita suoraan itsellesi!

Remonttitarjous.com tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden kilpailuttaa kaikki kodin remontit helposti yhdessä paikassa. Saamme päivittäin lukuisia remonttitarjouspyyntöjä, jotka esitämme soveltuville urakoitsijoille tarjouksen tekoa varten. Haluatko lisää mukavia töitä? Ilmoittaudu Remonttitarjous.com:in urakoitsijaksi seuraamalla seuraavia askeleita!

1

Täytä lomake

Täytä sivuilta löytyvä lomake ja kerro omasta osaamisestasi ja koulutuksestasi. 

2

Asiantuntijan tarkastus

Remonttitarjous.comin asiantuntija käy läpi hakemukset, ja kysyy tarvittaessa lisätietoja. 

3

Yhteistyösopimus

Sopimuksen kirjoittamisen yhteydessä käydään läpi laskutus- ja yhteiskuntavelvoiteasiat.

4

Työt alkavat!

Kun sopimus on tehty, voit ottaa vastaan Remonttitarjous.comin kautta tulevia tarjouspyyntöjä!

Remonttitarjous.com yhteistyökumppanina

Remonttitarjous.com toimii kuluttajien, yritysten ja yhdistysten remonttitarpeiden kilpailuttajana. Tarjoamme tulevia tarjouspyyntöjä yhteistyökumppaneillemme, jotka toteuttavat remontit omiin nimiinsä. 

Miten palvelu toimii?

Yhteistyö alkaa lomakkeen täytöllä. Kerro meille osaamisestasi ja koulutuksestasi mahdollisimman tarkasti! Kun lomake saapuu asiantuntijallemme, käy hän tiedot läpi, ja alustavasti hyväksyy tai hylkää hakemuksen. Sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jonka yhteydessä ammatillinen osaamisesi tarkastetaan. Kun sopimus on tehty, saat Remonttitarjous.comiin tulevat, soveltuvat tarjouspyynnöt suoraan itsellesi!

Mihin yhteistyö sitouttaa?

Yhteistyö Remonttitarjous.comin kanssa sitouttaa sinut toimimaan ammatillisten raamien mukaisesti, asianmukaisia käytäntöjä noudattaen. Yhteistyö ei sisällä irtisanomisaikaa puolin tai toisin. 

Täytä lomake ja liity mukaan!

Remonttitarjous.com -palvelu on turvallinen ja helppokäyttöinen!

Jätä tarjouspyyntö remontistasi

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai liiketilahuoneiston remonttia ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous remontistasi kilpailukykyinen?