Remontin tekijät

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai liiketilahuoneiston remonttia ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous remontistasi kilpailukykyinen? Remonttitarjous palvelee tarjouspyyntöpalvelullaan niin kuluttajien, isännöitsijöiden kuin yritysten remontin kilpailutuksessa. Tavoitat yhdellä kertaa kauttamme satoja ammattittaitoisia rakennusalan tekijöitä!


Suomen Rakentajakeskuswww.rakentajakeskus.com

Suomen Rakentajakeskuksen kautta toimii satoja itsenäisiä rakennusalan tekijöitä, jotka hoitavat niin pienet kuin suuremmat remontit nopeasti ja laadukkaasti. Remonttitarjouksen kautta tekemäsi tarjouspyyntö tavoittaa nämä rakennusalan tekijät ja heiltä saattaa tulla useita kilpailevia tarjouksia.


Euro Work-Center Oskwww.eurowork.fi

Euroworkin kautta toimii satoja rakennusalan ammattilaisia, jotka hoitavat remontit nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.


Suomen Talomestaritwww.talomestarit.com

Suomen Talomestarit on pääkaupunkiseudulla laadukkaita kodin remontteja tarjoava rakennusalan yritys. Talomestarit tarjoaa kaikki kodin remontit pikkuremonteista kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin. Talomestarit tunnetaan luotettavuudesta ja perusteellisuudesta.


Apollo Talonrakentajatwww.apollotalonrakentajat.com

Apollo Talonrakentajat Oy on liiketilahuoneistoremontteihin, toimitilamuutoksiin ja korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys pääkaupunkiseudulla. Apollo Talonrakentajat tarjoaa vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikki liiketilan remontit yrityksen toimialaan katsomatta. Lisäksi Apollo Talonrakentajat tarjoaa taloyhtiöille kattolumityöt ja kiinteistöjen kunnostukset sekä suorittaa vahinkosaneeraukset nopeallakin aikataululla.Kuinka valita oikea tekijä kodin remontille?

Tilaajavastuulaki turvanasi

Kun kodin remontti tulee ajankohtaiseksi, kannattaa jo alkuvaiheessa panostaa oikean tekijän etsimiseen ja huolelliseen valintaan. Yhtenä valintakriteerinä voidaan pitää sitä, että remontoijaksi valitaan elinkeinoharjoittaja, jolloin kuluttajansuojalain säännökset ovat tilaajan eli kuluttajan turvana. Mikäli haluat hyötyä remontista verotuksessa kotitalousvähennyksissä, tulee myös toimijan kuulua ennakkoperintärekisteriin.

Edullisin ei ole aina paras

Saitko muita tarjouksia selkeästi halvemman tarjouksen? Edullisin tarjous houkuttelee, mutta ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Tarjouksia pyytäessä on hyvä kiinnittää huomiota, kuinka yksityiskohtainen tarjous on ja mitä se pitää sisällään. Kaikki tarjoukset eivät välttämättä sisällä samoja työvaiheita tai niistä laskutetaan tuntihinnalla. Hyvä tarjous on selkeä ja eri työt ovat eritelty toisistaan.

Remontin ennakkokäynti

Hyvä merkki luotettavasta remontoijasta on, että hän on aidosti kiinnostunut remonttikohteesta ja sen mahdollisista erityisvaatimuksista. Asiantunteva remontoija tarjoaa usein sinulle ilmaisen ennakkokäynnin kohteessa. Tällöin remontoitava kohde, esimerkiksi keittiö tai kylpyhuone, kartoitetaan hyvissä ajoin ja ongelmatilanteet voidaan ennakoida. Ensimmäinen tapaaminen on kuin tekijän käyntikortti: tarkkaile, tuleeko hän ajoissa paikalle ja tutustuuko hän kohteeseen perusteellisesti.

Ilmoitusta vaativat kodin remontit

Referenssit eli työnäytteet ovat hyvä tapa selvittää tekijän työn taso ja laatu. Voit kysyä tekijältä, onko hänellä suosittelijoita ja voiko heihin ottaa yhteyttä. Tyytyväiset asiakkaat yleensä kertovat mielellään kokemuksistaan myös eteenpäin.

Kirjallinen sopimus

Luotettava tekijä tarjoaa sinulle aina kirjallista sopimusta töistä. Voit pyytää sopimuspohjan nähtäväksi ja tutustuttavaksi jo ennakkoon ennen allekirjoitusta. Kun sopimuksesta käyvät läpi kirjallisena kaikki sovitut asiat, ei ristiriitoja synny ja molemmat osapuolet ovat perillä tilatuista töistä, aikatauluista ja kustannuskysymyksistä.

Vaikuttaako kaikki hyvältä?

Viimeiseksi muttei vähäisimmäksi kannattaa luottaa omaan tuntumaan. Jos harkitsemasi toimija vaikuttaa asiantuntevalta ammattilaiselta, jonka rekisteri- ja verotustiedot ovat kunnossa, sekä olet tyytyväinen työnäytteisiin ja kuulemiisi kokemuksiin, olet todennäköisesti löytänyt sinulle sopivan remontoijan!