Remontin tekijät

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai liiketilahuoneiston remonttia ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä tai yhteistyökumppani, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous remontistasi kilpailukykyinen? Remonttitarjous.com palvelee tarjouspyyntöpalvelullaan niin kuluttajien, isännöitsijöiden kuin yritysten remonttien kilpailutuksissa. Tavoitat yhdellä kertaa kauttamme satoja ammattittaitoisia rakennusalan tekijöitä!

Kodin remontti osaavissa käsissä

Tunnemme tekijämme!

Remonttitarjous-palveluun liittyneillä rakennusalan tekijöillä on vahva ammattitaito ja monipuolinen osaaminen alan erilaisista työtehtävistä. He tuntevat alan yleiset työskentelytavat ja lakisääteiset vaatimukset.

Remonttitarjous.com -palveluun liittyneet ammattilaiset ovat itsenäisiä toimijoita, jotka sopivat itse työstä ja kaikista yksityiskohdista suoraan kanssasi, Remonttitarjous.comin tarjoaman sopimuspohjan mukaisesti.

Remonttitarjous.com -palvelun kumppanit ovat osaamiskartoitettuja, eli heidän ammatillinen osaamisensa on tarkastettu ja yhteiskuntavelvotteet kunnossa. Voit olla huoletta!

Kilpailuta remonttisi ja säästä!

Kuinka valita oikea tekijä remontille?

Tilaajanvastuulaki turvanasi

Kun remontti tulee ajankohtaiseksi, kannattaa jo alkuvaiheessa panostaa oikean tekijän etsimiseen ja huolelliseen valintaan. Yhtenä valintakriteerinä voidaan pitää sitä, että remontoijaksi valitaan Vastuu Groupiin kuuluva elinkeinoharjoittaja, jolloin kuluttajansuojalain säännökset ja tilaajanvastuulaki ovat tilaajan turvana. Kotitalousvähennyksen edellytyksenä on ennakkoperintärekisteriin kuuluminen. 

Edullisin ei ole aina paras

Saitko muita tarjouksia selkeästi halvemman tarjouksen? Edullisin tarjous houkuttelee, mutta ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Tarjouksia pyytäessä on hyvä kiinnittää huomiota tarjouksen yksityiskohtiin ja sisältöön. Kaikki tarjoukset eivät välttämättä sisällä samoja työvaiheita, tai niistä saatetaan laskuttaa tuntihinnalla. Hyvä tarjous on selkeä ja asianmukaisesti eritelty töiden ja materiaalien osalta. 

Mitä jos osaan remontoida itse?

Moni remontoi kotiaan itse. Asiat kuten seinien maalaus, laminaattilattian asennus, kaappien asennus tai jalkalistojen asennus voivatkin teoriassa tuntua yksinkertaisilta, mutta käytäntö on usein toista. Asunnosta yleensä erottaa selkeästi, onko remontin toteuttanut itse, vai onko sen toteuttanut alan ammattilainen. Valinta asunnon remontin laadusta on kuitenkin sinulla itselläsi.  

Remontoijan lyhyt muistilista

  • Varmistu asbestikartoituksesta
  • Sähkötöiden toteuttamiseen tarvitaan sertifioitu ammattilainen
  • LVIS-töiden toteuttamiseen tarvitaan sertifioitu ammattilainen
  • Vesieristystöiden toteuttamiseen tarvitaan vesieristyssertifikaatin omaava ammattilainen
  • Suunnittele kunnolla!
  • Tarvittaessa hyödynnä ammattilaista suunnitteluapuna

Kuinka valita oikea tekijä kodin remontille?

Tilaajavastuulaki turvanasi

Kun kodin remontti tulee ajankohtaiseksi, kannattaa jo alkuvaiheessa panostaa oikean tekijän etsimiseen ja huolelliseen valintaan. Yhtenä valintakriteerinä voidaan pitää sitä, että remontoijaksi valitaan elinkeinoharjoittaja, jolloin kuluttajansuojalain säännökset ovat tilaajan eli kuluttajan turvana. Mikäli haluat hyötyä remontista verotuksessa kotitalousvähennyksissä, tulee myös toimijan kuulua ennakkoperintärekisteriin.

Edullisin ei ole aina paras

Saitko muita tarjouksia selkeästi halvemman tarjouksen? Edullisin tarjous houkuttelee, mutta ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Tarjouksia pyytäessä on hyvä kiinnittää huomiota, kuinka yksityiskohtainen tarjous on ja mitä se pitää sisällään. Kaikki tarjoukset eivät välttämättä sisällä samoja työvaiheita tai niistä laskutetaan tuntihinnalla. Hyvä tarjous on selkeä ja eri työt ovat eritelty toisistaan.

Remontin ennakkokäynti

Hyvä merkki luotettavasta remontoijasta on, että hän on aidosti kiinnostunut remonttikohteesta ja sen mahdollisista erityisvaatimuksista. Asiantunteva remontoija tarjoaa usein sinulle ilmaisen ennakkokäynnin kohteessa. Tällöin remontoitava kohde, esimerkiksi keittiö tai kylpyhuone, kartoitetaan hyvissä ajoin ja ongelmatilanteet voidaan ennakoida. Ensimmäinen tapaaminen on kuin tekijän käyntikortti: tarkkaile, tuleeko hän ajoissa paikalle ja tutustuuko hän kohteeseen perusteellisesti.

Ilmoitusta vaativat kodin remontit

Referenssit eli työnäytteet ovat hyvä tapa selvittää tekijän työn taso ja laatu. Voit kysyä tekijältä, onko hänellä suosittelijoita ja voiko heihin ottaa yhteyttä. Tyytyväiset asiakkaat yleensä kertovat mielellään kokemuksistaan myös eteenpäin.

Kirjallinen sopimus

Luotettava tekijä tarjoaa sinulle aina kirjallista sopimusta töistä. Voit pyytää sopimuspohjan nähtäväksi ja tutustuttavaksi jo ennakkoon ennen allekirjoitusta. Kun sopimuksesta käyvät läpi kirjallisena kaikki sovitut asiat, ei ristiriitoja synny ja molemmat osapuolet ovat perillä tilatuista töistä, aikatauluista ja kustannuskysymyksistä.

Vaikuttaako kaikki hyvältä?

Viimeiseksi muttei vähäisimmäksi kannattaa luottaa omaan tuntumaan. Jos harkitsemasi toimija vaikuttaa asiantuntevalta ammattilaiselta, jonka rekisteri- ja verotustiedot ovat kunnossa, sekä olet tyytyväinen työnäytteisiin ja kuulemiisi kokemuksiin, olet todennäköisesti löytänyt sinulle sopivan remontoijan!

Jätä tarjouspyyntö remontistasi

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai liiketilahuoneiston remonttia ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous remontistasi kilpailukykyinen?