Tietoa remonttien kilpailutuksesta

Mikä Remonttitarjous on?

Remonttitarjous on suomalainen, kaikille ilmainen tarjouspyyntöpalvelusivusto. Tarjouspyyntöpalvelun kautta voit hakea tekijää esimerkiksi kokonaiselle keittiö- tai kylpyhuoneremontille tai yksittäistä ammattilaista, kuten laatoittajaa, tekemään erilaisia laatoitustöitä kotiisi.

REMONTTITARJOUKSESSA
JO YLI 10049
JÄTETTYÄ TARJOUSPYYNTÖÄ!

Miten palvelu toimii?

Jätä tarjouspyyntö tarjouslomakkeemme kautta. Huomaathan, että mitä tarkemmat tiedot laitat kohteestasi, sitä paremmin saat tarjouksia. Tarvittaessa tekijämme kysyvät sinulta lisätietoja ennen tarjouksen lähettämistä. Voit itse valita haluatko tarjoukset ja kyselyt puhelimitse vai sähköpostilla. Saatuasi tarjouksia, voit vertailla niitä rauhassa ja valita sitten sopivan tekijän. Sovi työstä ja hinnoista tekijän kanssa aina mieluiten kirjallisesti epäselvyyksien välttämiseksi!

Mitä tarjous sisältää?

Haluatko tarjouksen vain työstä vai haluatko tarjouksen, joka sisältää työt ja materiaalit? Kerro tarpeistasi tarkemmin remontin kuvauksessa. Välitämme sen työn osaamistason täyttäville tekijöille, jotka ottavat yhteyttä sinuun ja tekevät tarjouksen työstä toivomallasi sisällöllä.

Kenelle Remonttitarjous välittää tarjouspyyntöni?

Remonttitarjous.com välittää sinulle luotettavia ja ammattitaitoisia rakentajia, jotka antavat keskenään kilpailevan tarjouksen omasta työstään. Välitämme tarjouspyyntösi sopiviksi katsomillemme tekijöille ja sinä saat käyttöösi ammattilaisen, jonka taidot me tiedämme. Voit luottaa, että saat työllesi tekijän, joka tietää mitä tekee, auttaa tarvittaessa sinua materiaalivalinnoissa ja pysyy myös aikataulussa. Kaikki tekijämme kuuluvat Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmaan.