Tietoa remonttien kilpailutuksesta

Miten homma toimii?

1

Kerro, mitä haluat

Minkälainen kodin remontti on kyseessä? Missä remonttikohde sijaitsee? Minkälaiset toiveet sinulla on remontista?

2

Vastaanota tarjouksia

Saat tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, ja voit valita sinulle soveltuvimman vaihtoehdon.

3

Sopimuksen kirjoitus

Kun olet valinnut kotisi remontoijan, allekirjoitatte yhdessä Remonttitarjouksen laatiman sopimuspohjan. 

4

Remonttisi alkaa!

Remontti voidaan aloittaa! Nosta jalat ylös ja rentoudu, kotisi remontti on luotettavan yhteistyökumppanimme käsissä.

Mikä Remonttitarjous.com on?

Remonttitarjous.com on suomalainen, kaikille asiakkaille ilmainen tarjouspyyntöpalvelusivusto. Tarjouspyyntöpalvelun kautta voit hakea tekijää esimerkiksi kokonaiselle keittiö- tai kylpyhuoneremontille, tai tekijää yksittäistä työsuoritusta, kuten laatoitusta, varten.

Miten palvelu toimii?

Jätä tarjouspyyntö lomakkeemme kautta. Huomaathan, että mitä tarkemmat tiedot jätät kohteestasi, sitä paremmin saat tarjouksia. Tarvittaessa tekijämme kysyvät sinulta lisätietoja tai käyvät paikan päällä ennen tarjouksen lähettämistä. Voit itse valita haluatko tarjoukset ja kyselyt puhelimitse vai sähköpostilla. Tarjousten saapuessa voit vertailla niitä rauhassa ja valita juuri sinulle sopivan tekijän. Sovi työstä ja hinnoista tekijän kanssa aina kirjallisesti epäselvyyksien välttämiseksi!

Mitä tarjous sisältää?

Haluatko tarjouksen vain työstä, vai haluatko tarjouksen, joka sisältää sekä työt että materiaalit? Kerro tarpeistasi tarkemmin remontin kuvauksessa. Välitämme sen työn osaamistason täyttäville tekijöille, jotka ottavat yhteyttä sinuun ja tekevät tarjouksen työstä toivomallasi sisällöllä.

Kenelle Remonttitarjous.com näyttää tarjouspyyntöni?

Remonttitarjous.com:ista löydät luotettavia ja ammattitaitoisia rakentajia, jotka antavat keskenään kilpailevan tarjouksen omasta työstään. Tarjouspyyntösi näkyy määrittelemäsi kriteerit täyttäville tekijöille, ja sinä valitset käyttöösi ammattilaisen, joka sinulle parhaiten sopii. Kaikki tekijämme ja yhteistyökumppanimme kuuluvat Vastuu Groupiin, joka valvoo tilaajanvastuulain kriteerien ja yhteiskuntavelvotteiden täyttymistä. 

Remonttitarjous.com -palvelu on turvallinen ja helppokäyttöinen!

Jätä tarjouspyyntö remontistasi

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai liiketilahuoneiston remonttia ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous remontistasi kilpailukykyinen?